Zoek je een creatieve vormgever met een nuchtere kijk en een frisse blik, een storyteller die houdt van duidelijke taal in zowel beeld als geschrift, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik kan me makkelijk schikken in een team, maar ook goed solo werken aan afzonderlijke opdrachten. In het creatieve proces staat plezier en samen toe werken naar een onderscheidend en opvallend eindproduct met oog voor detail centraal.  

Ik ben gespecialiseerd in boek- and magazines design, corporate identities, branding, logo’s, webdesign, advertising en beeldstrategie. Zo heb ik o.a. als art-director en designer gewerkt voor vele kwaliteits magazines als o.a. Elegance, Quote, Man, Residence, Esquire, NRC Handelsblad, Sprout, MT, en ontwierp websites, boeken, verpakkingen, corporate identities voor kleine en grote organisaties als VNU, Nieuw Amsterdam, Eneco, Rabobank, Van Lanschot, Microsoft, Tijdsbeeld Media, Wolters Kluwer, Coco Clean en Crimesite zowel offline als online.

Ik woon en werk in Amsterdam, maar kan ook ter plaatsen als freelancer worden ingehuurd. Benieuwd naar wie ik ben en wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen? Stuur een mail naar caris@xs4all.nl of bel 06 10652603

 


Nicoline Caris is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten, HKA Arnhem.

 

Instagram share